Om dagiset

HundBlick är ett hunddagis som ligger i natursköna Tyresö, söder om Stockholm. Ni hittar oss på Siriusvägen 12 strax bakom Lidl, ett stenkast från busshållplatserna Antennvägen och Lindblomsvägen. Omgivningen bjuder på härlig skog, öppna ängar och sjöar vilket gör det lätt att variera promenaderna.

Vi håller till i ett fristående tegelhus på 300 kvm. Huset är försett med egen tomt där vi byggt en miljöberikad rastgård för att hundarna ska kunna utöva sina naturliga beteenden på bästa sätt samt kunna umgås och motionera på ett bra och underhållande vis! Rastgården innehåller allt möjligt roligt t.ex; kojor, kryp in, platser att hoppa upp på, leksaker och på sommaren även badpooler där hundarna kan svalka sig. Det finns självklart tillgång till skugga när solen är framme och friskt vatten finns alltid! Marken är täckt av 40% sand och 60% grus.

I lokalen finns det totalt nio stora rum där hundarna är uppdelade i passande grupper, sedan finns även två mindre rum för löptikar eller dagishundar som kräver tillfällig åtskiljning från sin grupp. Rummen är försedda med mjuka sovplatser och ben/leksaker finns för de som kan ha detta. Alla utrymmen städas minst en gång om dagen, även vattenskålar diskas minst en gång dagligen för hygienens skull.

 

Lokalen är försedd med god ventilation och har stora fönster vilket gör lokalen ljus och fräsch!

Alla dagishundar rastas minst två gånger dagligen, ibland även mer om tid finns och vädret tillåter!

 

Hos oss på HundBlick kan vi även hjälpa dig med profylaktiska behandlingar så som kloklipp, borstning, öronrensning och bad om så önskas. Vi kan även erbjuda behandling med novafon om någon hund behöver detta.

 

Vi tar emot hundar av alla sorter. Vi har en prövotid på dagis för att se att din hund passar in med oss och hundarna som finns här, detta sker enligt överenskommelse.

Om du är intresserad av en dagisplats får du mer än gärna skicka en intresseanmälan via kontaktformuläret eller maila direkt till hundblick@mail.com, mail läses dagligen, det går även bra att ringa: 0763 69 82 50.


HundBlick står för kvalitet och omtanke, ur just hundens egen synvinkel.
Tanken bakom verksamheten är att SE varje hund för den unika individ den är och att skapa en hemtrevlig, familjär stämning där både du som hundägare och din hund ska känna sig som hemma.

Hos oss är ingen hund en i mängden, här får varje enskild individ den vila, motion och uppmärksamhet den behöver.

 

 

 

 

HundBlick innehar F-skattesedel och verksamheten är godkänd av miljö- och hälsovårdsmyndigheterna samt tillstånd från Länsstyrelsen finns.